Cart

Грижа за обувките

Уважаеми клиенти, закупените от ЕФЕТИ обувки се отличават с дизайн, отговарящ на световните модни тендеции. За да запазите Вашите обувки максимално дълго време в отлично състояние, е препоръчително да спазвате следните указания:

  • Използвайте Вашите обувки по предназначение. Например ежедневните обувки за улицата не са пригодени за неравни, насечени терени за туризъм и екстремни спортове.
  • Преди носене новите обувки е необходимо да се импрегнират предварително (с изключение на лачените) с подходящ препарат.
  • Намокрените обувки не бива да се сушат в непосредствена близост до печка или радиатор, а при стайна температура, тъй като излагането им до уреди за отопление причинява напукване и нарушаване свойствата на кожата, а в последствие и разлепване.
  • Не перете обувките си в пералня, не ги киснете или почиствайте с избелващи перилни препарати.
  • Препоръчително е след носене обувките да се оставят да почиват минимум 24 часа, за да се даде възможност на кожата да изсъхне от поелата краката влага. Така обувките се предпазват от деформиране и се удължава техния живот.
  • Отстранявайте с мека, влажна кърпа следите от сол и луга през зимата.
  • При носене се съобразявайте с материалите, от които са изработени Вашите обувки (например обувки с подметка от гьон не бива да се носят във влажно и мокро време).
  • Желателно е да използвате висококачествени средства за поддържане на обувките, подходящи за целта (за съответния вид кожа).

За повече информация и въпроси относно използването и поддържането на използваните от Вас обувки, моля не се колебайте да се обърнете към нашите продавач-консултанти на телефон: 0893 312 026 или ни изпратете съобщение на нашата електронна поща.

Бутик Ефети

Магазин на Графа:
София

Магазин на Шишман:
София

Контакти:
office@effetti.bg

Фейсбук

Cart

Copyright 2017 © Бутик Ефети - Магазин за дамски дрехи, обувки, чанти, якета, бижута, аксесоари

Уважаеми клиенти, поръчките и магазините към момента преустановяват поръчки и продажби за неопределен период от време! Отмяна