Cart

Въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?
Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да се регистрирате, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?
Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона или по мейл.

Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона?
За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали и подходящия за Вас размер.

Какви са сроковете за доставка?
Стандартният срок за доставка е до 15 работни дни (3 календарни седмици), тъй като голяма част от продуктите са бутикови и по индивидуална заявка на клиента. Голяма част от нашите продукти могат да бъдат доставени на следващия работен ден или до два три дни.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазин EFFETTI.BG използва куриерските услуги на фирма „Speedy“.

Каква е цената на куриерската услуга?
Цената на доставката зависи от теглото на поръчаните продукти. След като ги поръчате, теглото се калкулира автоматично и може да видите колко тежи.

Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?
EFFETTI.BG разполага с няколко магазина може да ги видите в страница контакти. Можете да пазарувате чрез интернет поръчки или телефонно обаждане. С цел Вашето улеснение, ние Ви даваме възможност при евентуално неудовлетворение от покупката, да замените продукта в 7 дневен срок.

Доставяте ли продукти в чужбина?
Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.

Как да се ориентираме правилно с размерите?
Влезте в страница ”Таблица с размери”, където ще разгледате всички размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината.  В полето Специални инструкции може да записвате вашите допълнителни бележки относно поръчката. Ако имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас на страницата ни с контакти.

Мога ли да заменя закупен продукт?
При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените  в 7 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена или да има странични миризми. За повече информация прочетете условията за Рекламации и замяна.

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазин EFFETTI.BG няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?
Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. EFFETTI.BG не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.

С какъв произход са продуктите, които се предлагат в онлайн магазин EFFETTI.BG?
Всички продукти, които се предлагат в сайта са произведени в Европейския съюз, висок клас, качествени материи, италиански и френски платове.

Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

Мога ли да анулирам направена поръчка?
Поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина при основателни причини – поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов продукт. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана. В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля използвайте формата за връзка чрез сайта. Представител на EFFETTI.BG ще се свърже с вас. Моля не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!!!

Как да работим със сайта?
В горната част на EFFETTI.BG е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „Правилник”, ”Рекламации и замяна”, „Таблица с размери”.

Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?
Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя и няма да бъде предоставяна на други лица.

Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт?
Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.

Защо да изберем онлайн магазин EFFETTI.BG?
EFFETTI.BG е сайт за модни онлайн покупки. Целта на магазина е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от идеите за нестандартни подаръци, различни видове аксесоари, разнообразие от дрехи, до най-ексклузивните модели и безупречни кройки. И всичко това разбира се, с перфектно качество на най-добра цена.

Бутик Ефети

Магазин на Графа:
София

Магазин на Шишман:
София

Контакти:
office@effetti.bg

Фейсбук

Cart

Copyright 2017 © Бутик Ефети - Магазин за дамски дрехи, обувки, чанти, якета, бижута, аксесоари

Уважаеми клиенти, поръчките и магазините към момента преустановяват поръчки и продажби за неопределен период от време! Отмяна